CONTEXTUELE HULPVERLENING EN RELATIETHERAPIE

klaag maar

Klaag maar

Klagen heeft een negatief imago in onze cultuur. Dat is niet terecht, vindt hulpverlener Lies Nijman. Mensen in rouw zouden hun klacht volgens haar niet moeten inslikken, maar die juist uiten op een manier die voor hen veilig voelt.

Verlaten eiland

Nadat haar baby Joep plotseling sterft, volgt voor Esther een zware tijd. De bevalling verliep in eerste instantie voorspoedig. Joep was gezond. Hij lachte zo lief en keek al zo nieuwsgierig om zich heen. Dat hij sterft aan wiegendood is niet alleen onvoorstelbaar, maar ook onacceptabel. Helemaal uit het niets zo’n heftige ontdekking doen, daar kun je je toch nooit op voorbereiden?

Lees verder op IK MIS JE

Goede blog? Delen mag

Facebook
Twitter
Lies Nijman

Ik kom graag langszij om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling, Of om bij geloofsvragen naar je luisteren en je helpen je weg te vinden. Als je bent vastgelopen door rouw en verlies, wil ik je ondersteunen. Ik wil jullie uitdagen om meer uit je huwelijk te halen. Als er verwijdering is ontstaan met je ouders of een van je kinderen, wil ik meekijken wat er nodig is om weer tot verbinding te komen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

© Lies Nijman – Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

Scroll naar boven